ARTÍCULOS Y ENTREVISTAS

CONFERENCIA SOBRE JAPÓN EN EL CEIP BISBAL DE EGARA (TERRASSA)

Tras un poco de teoría sobre Japón los pequeños estudiantes tuvieron la oportunidad de conocer a dos de mis alumnos que les mostraron tanto técnicas de armas como algunas de estas armas de cerca.Seguro que estos pequeñines se pasarán unos cuantos días jugando a NINJAS.

VIDEO PROMOCIONAL DE NUESTRO CENTRO DE SALUD SAKURA


          Clicka la imagen para ver el vídeo en youtube

ENTREVISTA DE SUSANA GARCÍA (Haz coaching) A MANEL MEJÍAS (Autor de "El Camino del Guerrero")

Clicka a la imagen y accederas a la pagina de HAZCOACHING allí puedes dar a reproducir para oir la entrevista.

ARTICULO EN LA REVISTA "SORTIM"

Recientemente asistió a una de nuestras clases una periodista de la revista "SORTIM" publicando un artículo sobre nuestro arte del cual pongo la transcripción ahora aquí.

Budo taijutsu


"El budo taijutso aglutina les tècniques de nou escoles d’arts marcials anomenades Bujinkan. És d’origen japonès i té com a objectiu principal la potenciació de les relacions humanes a través de les arts marcials. L’equilibri, l’elasticitat i el saber estar són els factors que s’avaluen en la seva pràctica. El budo taijutsu no té un component competitiu sinó que és una art amb un alt component filosòfic, on la salutació i la creació del bon ambient són aspectes fonamentals a l’hora de practicar-lo.

Armes com a element de dificultat

Les armes, com l’espasa, el bastó o la corda, són elements que eleven el nivell de dificultat i s’entenen com projeccions del propi cos que reclamen més força a la mà o un millor sentit de l’equilibri."

On podem practicar-lo?

Club Natació Terrassa

www.elnatacio.com

C. de l’Abad Marcet, s/n

Tel.: 93 734 90 40


También realizarón una entrevista a mi querida alumna Clara López de la cual también adjunto transcripción

Clara López

"Ja fa deu anys que practico el budo taijutsu, i he anat tres vegades al Japó a entrenar amb el gran mestre d’aquesta especialitat. És una art amb què he connectat moltíssim, ja que té una vessant filosòfica que m’ha aportat moltes coses personalment. Als entrenaments, com a la vida, aprens a anticipar-te a les situacions, a evitar conflictes i a guanyar seguretat en tu mateixa."


ENTREVISTA PARA EL DIARIO TERRASSA